Bejelentkezés
Elérhető a Windows 10 Insider Build 14951 előzetes PC-re és Mobile-ra
Ubuntu 16.10 (Yakkety Yak) újdonságai
Windows 10 build 14393.321 nyilvános összegző frissítés (javító kedd)
Windows 10 Insider Build 14931 a lassú gyűrűn, letölthető telepítőkkel
A Google újdonsága: Pixel és Pixel XL mobiltelefonok

Elérhető a Windows 10 Insider Build 14951 előzetes PC-re és Mobile-ra

Újabb kipróbálható előzetes verzió jelet meg a tesztelőknek a gyors frissítési gyűrűn. A várhatóan jövő februárban érkező Windows 10 "Redstone 2" ezen előzetese PC-n és mobilon is beszerezhető, valamint ismételten több újdonságot hozott, az általános fejlesztéseken és hibajavításokon túl.

Ubuntu 16.10 (Yakkety Yak) újdonságai

Pár napja megjelent az Ubuntu 16.10 Yakkety Yak nevet viselő kiadása, amely a világ talán legnépszerűbb Linux disztribúciójának legfrissebb stabil kiadása. A 16.10 nem egy hosszan támogatott verzió, tehát csak 9 hónapon át kap majd támogatást valamint frissítéseket, és bár mondhatnánk hogy újdonságokból nincs hiány, de sajnos ez nem így van.

Megjelent a Windows 10 Insider Build 14946 előzetes PC-re és Mobile-ra

Ezen a héten is új Windows 10 előzetest próbálhatnak ki a tesztelők. Ezúttal nem csak PC-n van lehetősége a Windows Insiderkenek beszerezni ezt az előzetest, de a Mobile felhasználóknak is. Utóbbi esetében pedig több fő újdonságot is hozott ez az előzetes, a több apró fejlesztés és hibajavítás mellett.

Teljes újratervezést kap a Windowsba beépített Paint

Egy teljes újratervezést kap a Windowsban már szinte kezdetektől megtalálható Microsoft Paint. Az új Paint egy teljesen újraszabott felületet és több eddig abban nem megtalálható beépített funkciót hoz majd magával, így például 3D-s alakzatok készítésére is alkalmas lesz majd.

A Windows Áruházon keresztül kap majd frissítéseket a Microsoft Edge

A Microsoft a jövőben megváltoztathatja annak módját ahogyan a Microsoft Edge a frissítéseit kapja. Méghozzá a webböngésző a Windows Áruházán keresztül kaphatja meg újabb változatait, nem pedig Windows Update-en, vagyis sokkal gyakrabban és a Windowstól teljesen függetlenül frissülhet majd.

Megérkezett a Windows 10 Insider Build 14942 előzetes PC-re

A hét ismételten nem telhet el úgy, hogy ne érkezne friss Windows 10 előzetes. Így nemrég kiadásra került a build 14942 a gyors frissítési gyűrűt használó Windows Insiderek részére. Ezúttal azonban csak a PC változat, de legalább a szokásos fejlesztéseken túl pár főbb újdonság is helyet kapott.

Windows 10 Insider Build 14931 a lassú gyűrűn, letölthető telepítőkkel

A korábban megjelent Windows 10 Build 14931 PC előzetes most elérhetővé vált a lassú fejlesztési gyűrűn is, amely egyben azt is jelenti, hogy annak telepítő képfájljai is letölthetővé váltak. Ez pedig így a Redstone 2-es rendszereknél az első hivatalos telepítő formájában letölthető változat lett.

A Google újdonsága: Pixel és Pixel XL mobiltelefonok

A Google október 4-én tartott konferenciáján végre bemutatta Nexus készülékeit váltó új mobiltelefonjait, melyek már az ismert Pixel és Pixel XL nevet kapták. Az új mobilok a hardveren túl pár szoftveres újdonságot is hoztak magukkal, amely a korábbi Google készülékekben, sőt egyéb Androidos mobilnál sem található meg jelenleg.

Kövesd élőben a Google előadását (Vége)

Hamarosan kezdetét veszi a Google elő, főképp hardverek bemutatásáról szó előadása. Várhatóan két új telefonok, a Pixel és Pixel XL-ről, új táblagépek, Chromecast eszközük és a virtuális valóság, vagyis VR kiegészítők bemutatása is várható. Ha pedig a pletykák igazak, talán egy új operációs rendszerrel is előrukkol a cég.

Elérhető a Windows 10 build 14393.222 nyilvános összegző frissítés

Új Windows 10 frissítés került kiadásra, ezúttal azonban nem egy előzetes, hanem egy nyilvános stabil verzió. Ez pedig a Windows 10 évfordulós kiadásához, a build 14393-hoz készült összegző javítás, amely ismételten szép adag javítást hordoz magában. Szerencsére ezen változások zöme a megosztott változási lista segítségével is áttekinthető.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

Glary Utilities Free 5.62.0.83
36 perccel ezelőtt 0
KMPlayer for Win 4.1.4.3
37 perccel ezelőtt 5
XMedia Recode 3.3.5.4
1 nappal ezelőtt 2
ZOOM PLAYER FREE 12.6.0
2 nappal ezelőtt 0

Online tagok: 5

assassin, raczviktor, turbence, Lali, g0302

  • Vendég:27
  • Szülinapos:3
  • Mai aktív tag:78
  • Összes tag:11,891
  • Legújabb tag:bengi

MegaDance