Bejelentkezés
Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása
Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése
Ilyen lett a Windows 10 évfordulós frissítése
Windows 10 Anniversary letöltése (Media Creation Tool + ISO)
Ma érkezik a Windows 10 évfordulós kiadás, új összegző frissítés (build 14393.10)

Szavazás - A Windows Phone tetszhalott, hogyan tovább?

Mint tudjuk az utóbbi időszakban a Windows Phone, illetve Windows 10 Mobile nem áll éppen a legjobban. Ezért érhető módon azoknak akik új mobilt szeretnének vásárolni és eddig Windows Phone-t használtak, felmerülhet a kérdés, hogyan tovább? Legyen egy újabb Windows Mobile, vagy inkább egy Android, netán iOS? Erre keressük a választ, főképp általatok.

Windows 10 Anniversary - Új Release Preview összegző frissítés

Tegnap este új előzetes frissítés jelent meg a tesztelők számára Windows 10 Anniversary PC, illetve Mobile verzióján. Ezúttal nem egy teljesen új összeállítású rendszerről van szó, hanem csak egy összegző javításról az évfordulós frissítés részére, amelyet teszteli szeretnének a Microsoftnál.

Android 7.0 Nougat - Frissítési listát adott ki a Sony

A Sony nemrégiben kiadott egy listát azon készülékeiről, amelyekre nagy valószínűséggel ki fogják adni az Android 7.0 Nougat-ot. Így várhatóan körülbelül 9 készüléke frissíthető lesz a legújabb droidra, azonban ezen lista nem teljesen meglepetés mentes, mivel akad olyan hiányzó készülék is, amely eddig egyértelműen frissíthetőnek tűnt.

Build 14393.82 összegző frissítés Windows 10-hez

Tegnap új stabil összegző frissítést kapott a Windows 10 Anniversary. A javítás nem csak PC-re, de mobilra is megjelent, és a változási lista alapján annak esetében is több javítást hozott magával. Ez a frissítés nyilvános, tehát Windows Update-en már bárki letöltheti és telepítheti.

Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása

A Google már jó ideje dolgozott az Android következő fő verzióján, azonban most végre nem csak lezárult a fejlesztés, de meg is jelent a legújabb verzió. Az Android N, azaz Nougat elhozta a 7-es főverziót, amely a Nexus készülékeken már be is szerezhető. Viszont egyetlen dolog szokatlan: az új Androiddal nem jött új Google hardver.

Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése publikusan is. Hosszú várakozást és csúszást követően ugyanis, a tegnap esti órák során elérhetővé tették azt a Windows 10 képes készülékeken. Az első stabil kiadás így a build 14393.67 lett.

Lefagyhat a Windows 10 évfordulós kiadása a frissítést követően

Az utóbbi időben pár felhasználó észlelte, hogy a Windows 10 évfordulós kiadásra történő frissítés után a rendszer váratlanul lefagyhat. Nem régiben a Microsoft is észlelte a problémát és minden bizonnyal dolgozik a megoldáson. A probléma szerencsére csak speciális esetekben áll fenn, így könnyen megelőzhető, illetve orvosolható.

Hamarosan nem fog működni a Skype Windows Phone 8-on

Hamarosan, még idén le fog járni a Skype alkalmazás támogatása a Windows Phone 8, illetve Windows RT eszközök számára. Minderre októberben kerül majd sor, azonban ekkor még nem fog teljesen használhatatlanná válni az alkalmazás. Viszont 2017. elejére várhatóan teljesen működésképtelen lesz ezeken az eszközökön.

Megjelent az első Redstone 2 előzetes: Windows 10 PC Build 14901

Bár a Windows 10 évfordulós frissítése csak a múlthéten jelent meg, máris folytatódik a rendszer fejlesztése. Így már megérkezett az első Redstone 2-es verzió, amely végleges verziója talán ősszel, de a jelenlegi információk szerint inkább jövő áprilisban kerülhet kiadásra.

Windows 10 Mobile 10586.545 összegző frissítés

A Windows 10 Mobile tulajok számára tegnap este új javítás tűnhetett fel Windows Update-en. Ez azonban még továbbra sem az Anniversary frissítés, hanem mindössze egy újabb összegző javítás az eddigi rendszerhez, méghozzá azonos a kedden PC-re megjelent verzióval.

Release Preview frissítést is kapott a Windows 10 Anniversary

A tegnap esti órák folyamán nem csak a stabil/nyilvános frissítési ágon érkezett új javítás a Windows 10 évfordulós kiadásához, hanem a tesztelők is kaptak valami újat. Ez pedig egy Release Preview frissítés, amely egy eltérő, frissebb alverziót tesz elérhetővé a Windows Insiderek számára.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

GOG Galaxy For Win 1.1.13.94
3 órával ezelőtt 0
MetaFox 1.4.4
5 órával ezelőtt 0
ZOOM PLAYER FREE 12.5.0
7 órával ezelőtt 0

Online tagok: 5

csepi, gabesz1, Kraffel, Driv3r, lacko9691

MegaDance

Szavazás

Te hogyan fogsz a Windows 10 évfordulós kiadására átállni?

Megvárom és Windows Update-en frissítek.39 %
39% [114 szavazat]

Tiszta telepítéssel váltok át rá.37 %
37% [106 szavazat]

Egyelőre nem tervezem a frissítést.4 %
4% [13 szavazat]

Nem Windows 10-et használok.19 %
19% [56 szavazat]

Szavazatok: 289
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.07.31