Bejelentkezés
Bemutatták az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus-t
Android 7.1 - Pixel és Pixel XL néven jönnek a Google új telefonjai
Windows 10 Insider Preview Build 14915 PC és Mobile
Szavazás - A Windows Phone tetszhalott, hogyan tovább?
Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása

Windows 10 Insider Build 14931 PC előzetes

A héten újabb Windows 10 előzetes került kiadásra, azonban ezúttal mobilra nem érkezett meg, csak PC-re. A build 14931 a legutóbbi előzeteshez képest nem igazán hozott jelentős újítást, mindössze pár beépített alkalmazás kapott jelentősebb módosításokat.

Eltávolításra került a Windows 10 beszerzése alkalmazás

Egy új a napokban megjelent frissítéssel a Microsoft eltávolította a Windows 7 és Windows 8.1 rendszerekben megtalálható Windows 10 beszerzési segédet. Így végre az értesítő program teljesen eltűnt, ami nem is baj, hiszen az ajánlat már regés-régen érvényét vesztette.

Októbertől havi összegző frissítéseket kap a Windows 7 és 8.1 is

A következő hónaptól kezdve megváltozik annak módja, ahogyan a Windows 7 és Windows 8.1 kapja foltozásait. Ettől kezdve ugyanis lényegében átállnak a Windows 10-nél is használt módszerre, vagyis a frissítések havi szinten egy nagy összegző csomagban kerülnek majd kibocsájtásra.

Windows 10 Insider Preview Build 14926 PC-re és mobilra

A héten ismételten újabb Windows 10 Redstone 2 előzetes verzió érkezett a tesztelők számára. A build 14926 a gyors gyűrűn érhető el PC és Mobile kiadások számára, amely pár igazán apró újdonságot is hozott. Ezen kívül számos fejlesztést és hibajavítást is, de továbbra is fennálló problémákból sincs hiány.

Javító kedd: Windows 10 build 14393.187 stabil összegző frissítés

Kedden este ismételten eljött a hónap azon pontja, amikor a Microsoft kiadta havi javításait termékeihez. Ez alól most sem volt kivétel a Windows 10, amelyhez elérhetővé vált a legújabb build 14393.187 összegző javítás. Mint ahogy általában mindig ezúttal is kiadásra került a végrehajtott változások listája.

Az év végén leáll a Lumia telefonok forgalmazása?

Ismeretlen Microsoft alkalmazottól származó információk alapján az év végére teljesen leállhat a Microsoft Lumia készülékek gyártása. Ezzel pedig nem csak a gyártás de előbb-utóbb a forgalmazás is értelemszerűen a végéhez ér, tehát nem lehet majd több új Lumia telefonhoz hozzájutni.

Elérhetőek az Android Nougat gyári és OTA telepítőképei

Megérkeztek az Android 7.0 Nougat telepítői a Nexus készülékekhez. Ezek segítségével pedig már nem csak frissítés útján lehet a rendszerre átváltani, hanem egy teljes újratelepítéssel is lehetséges a gyári képfájlokat felhasználva. Ezen kívül pedig már az OTA frissítési csomagok is elérhetőek azoknak, akik nem szeretnék elveszíteni személyes adataikat.

Bemutatták az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus-t

Az Apple bemutatta a legújabb iPhone szériát, az iPhone 7 és 7 Plus-t. Ahogy az pedig a számozás is elárulja, valóban több olyan újdonságot hozott magával, amely miatt mindenképpen nagy előrelépés a 6-os sorozathoz viszonyítva. A legkiemelkedőbb dolgok között pedig nem csak a megújult külső és kamera, de a por, csepp, és vízállóság is végre ott van.

Így követhető élőben az Apple előadása

Helyi idő szerint ma este 7 órákkor kezdetét veszi az Apple konferenciája, amikor várhatóan bemutatásra kerülhetnek új eszközök, köztük az iPhone 7. Ahogy általában, a konferenciák csak főképp az Apple termékekről követhetőek, azonban például a Windows 10 tulajoknak is rendkívül könnyű dolguk lesz, ha élőben akarják azt nézni.

Android 7.1 - Pixel és Pixel XL néven jönnek a Google új telefonjai

Új márkanév alatt érkeznek a Google saját telefonjai, amelyek a Nexus-t váltják. A legfrissebb információk szerint a két új Google telefon a Pixel, valamint Pixel XL nevet kapja majd, valamint természetesen már alapból a Nugat-ot futtatják majd. Abból is a következő, vélhetően már majd 7.1-es verziót.

Windows 10 Insider Preview Build 14915 PC és Mobile

Az elmúlt napokban egy új Windows 10 előzetes érkezett, amely ezúttal nem az Anniversary, hanem a jövőre érkező Redstone 2 egy új építésű kiadása. A build 14915 így már elérhető a tesztelőknek a gyors gyűrűn, PC-re és mobilra is, amely ezúttal jó pár fejlesztést és egy kiemelkedőbb újdonságot is hozott.

Windows 10 Build 14393.105 Release Preview frissítés (Publikusan is elérhető!)

Megint egy új összegző javítás érkezett a Windows 10 évfordulós frissítéséhez, azonban ezúttal sem nyilvánosan, hanem csak a tesztelők részére. Az új építésű rendszer alig frissebb mint a legutóbb megjelent .103-as társa, és ezúttal csak PC-s frissítést adtak ki a fejlesztők a Release Preview és lassú gyűrűre.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.